bugün

entry'ler (451)

gram altın

cuma günü 6.92 den garan aldım risk alamam deyip bozdum altına geçtim. enflasyona karşı korumaydı kumbaraydı güvenli limandı sonuçta altın. 1 haftada 24bin tl kaybettirdi. garan da olsaydım 60bine yakın karım olacaktı.

kaybetme psikolojisi zaten kötü de bide böyle kaçan fırsat psikolojiyle kombin olunca kafayı yedirtiyor.

valorant

en toxic en fazla veletin bulunduğu oyun. daha başlamadan sövmeler başlıyor. jett i kilitliyorum.

- abi sen jett main misin
- hayır aldım öylesine
- hmm kötü oynarsan ananı sikerim ben jett mainim de

mynet

btcturk e kayıt olurken mynet maili vermişim mecbur lazım oldu. kullanmak için 8 tl ödedim iyi hoşta kartla ödememe rağmen otomatik sistem değilmiş. 5 saattir paketimi aktif etmedikleri için alacağım coinin fiyatı da değişti. 8 tl yi haram ediyorum sayın mynet yetkilileri

getir

sevgililer gününe özel çikolata indirimi beklerken kondomlar da %40 indirim yaparak moralimi bozan site.

https://prnt.sc/r25hrr

francisco lachowski

bunu görmüş bir kadınla sevgili olunmaz. önceden yakışıklı bulduğum hemcinslerim şimdi gözüme tipsiz geliyor. tolga sarıtaş mesela kıskandığım bir adamdı zihnimde lachowski yi yanına bir koydum gözümden düştü herif.

https://www.youtube.com/watch?v=g0ain288biQ

üniversiteyi kazanamamak

ciddi ciddi 2 yıldır barajı geçemeyerek başardığım durum. askerlik tecili de şubatta bitiyor. açıktan at bakıcılığı okuyup tecil edemiyorum. oysa seneye bir daha şansımı deneyecektim siki tutmuş durumdayım.

tuğberk sev

inşallah ünlü olmaz dediğim. bırakın kızlar yüzünü sakalla kapatan 1.78lik tolga sarıtaş gibi tiplere ölüp bitsin. bu oğlanı gören bir kız tolgayı tipsiz görmeye başlar. tolgayı tipsiz gören bizi böcek gibi görür anasını satıyım.

görsel

elsa pataky

thor un karısı. kürek ayaklı.

https://cdn.newsapi.com.a...0809ae8e4dd7b92ca887b58c5

avicii

sarışın mavi gözlü uzun boylu iskandinav erkeği olmasına rağmen intihar eden dj. 85 milyon dolar serveti sahip olduğu şöhreti saymıyorum.

burada da tipsiz bi ortadoğu erkeği memur olayım diye kpss çalışıyor. 26 yıldır eline kız eli değmemiş tek eğlencesi beşiktaş ın uefa maçları. hayat çok garip

overwatch

mei de dünya birincisi olduğum oyun. hayattaki en büyük başarım

görsel

tinder

kadın profili açıp rakiplerime baktıktan sonra sildiğim uygulamadır. bir an önce izmir den taşınmam lazım.

yemeksepeti

joker siparişlerinin yüzde 80i iptal olan site. işin kötüsü bugün bayram. bayram bitince hafta sonuna denk geliyor. 27sine kadar iademi alamayacağım aç kaldım 35 lira çöp oldu.

paxil

çok sevdiğim kilo aldırtıyor diye bıraktığım ilaç. bir yılda farketmeden bir anda 75 kilodan 110a fırlattı aynı beslenme aynı hareket. bi 30 kilo vereyim tekrar başlayacağım sonra tekrar 110 olup tekrar ara vereceğim öyle bi ilaç değer.

hepsiburada com

süper hızlı gönderi - xx saat içinde sipariş verin bugün kargoda ibaresine inanılması gereken site. üst üste 4 siparişim de süper hızlı gönderi bugün kargoda yazıyordu biri bile aynı gün kargolanmadı. amazonun gözünü seveyim zora düşmedikçe uzak duruyorum.

çirkin olmak

gerçeği kabullendikten sonra ot gibi yaşamaktır. bundan 10 yıl önce tom cruise ile tipini değiştirelim deseler kabul etmezdim insan içten içe aynada kendini beğenir. dayısının brad pitt i annesinin kıvancı iyi niyetli arkadaşlarının truva filmindeki adama benziyorsunuyla büyür. bir gün tinder kurarsın ayda 1 eşleşme gelmez arkadaşına haftada 20-30 akar. omegle de tipini gören kız anında nextler yavaş yavaş gerçeği anlarsın.

hotmail

yerine gelen outlook bütün arşivimi silip atmıştır. 25 yaşına kadar bir kez sevgilim olmuştu oda 2006da. kızın pc msn i açmıyordu whatsapp falanda yok sürekli epostalaşırdık. geçen yıl ilk ve son sevgilimin vefat ettiğini öğrendim şu postalara ulaşmak için çok şey feda ederdim :(

friends

konuk oyuncu olarak katılan 33 kişinin öldüğü dizi. bizimkiler gibi cast var. https://www.imdb.com/list/ls072760870/

ross'un avukatı, chandler'a bira servis eden trans, evlatlık edinen çiftin annesi genç yaşta ölmüşler.

saçlarını kısacık kestiren kadın

olması gereken kadın saçı. kızlar nasıl erkekte uzun saç sevmiyorsa bende kızlarda uzun saç sevmiyorum. ya küt olacak yada kısa. sadece küt olsa da olur hastasıyız.

görsel

janset

pornocu veronica avluv'a aşırı benzeyen kaybolmuş sevdiğim oyuncu.

intihar

parası tipi şanı şöhreti olanın bile yaptığı eylem. dağ gibi delikanlı avicii gitti yakın zaman önce. bu adam bile intihar ediyorken ben niye diretiyorum bilmiyorum.

47bin tl borcum var 1900 tlye özel hastanede kölelik yapıyorum. çirkinlikten 26 yaşına kadar kız arkadaşım olmadı. sigara alkol bağımlılığı panik atak sosyal fobi her bir halt var.